Sommar 2011

Hör och häpnas, ett nytt inlägg. Det är ett under!!!

Okej, vad har jag gjort i sommar? Svaret på denna fråga är... till stor del jobbat. Jag började jobba den 13 juni och nu har jag resten av vecka 30, 31 kvar, plus onsdagen vecka 32. Så man kan säga att jag har jobbat hela sommaren från klockan 7.00 till 15.00, måndag till fredag. Vad har jag gjort annars då? Jag och mor min tog en sväng in till Uppsala och shoppade loss på Ikea. Köpte lite saker som jag ska ta med mig till Linköping.
Den 24 juni (midsommarafton) åkte jag och min pappa ner till Linköping för att jag skulle hämta posten. Precis när vi var framme så kom vi på att vi ville åka till tropikanium som ligger vi kolmårdens djurpark (De hade konstigt nog öppet). So vanlig så åkte vi fel första gången men vi hittade rätt tillslut (för att vara ett så populärt ställe så är det jäkligt dåligt skyltat). Sen bar det av till Linköping. Dagen efter (midsommardagen) så åkte vi till flygplansmuseet och på söndagen åkte vi hem.

Ankan kom up till sin stuga så jag passade på att träffa henne. Vi åkte rund lite och pratade och stannade sedan i Östa och bara tog det lugnt.
Den 24 juli bar det av till Linköping igen och då hängde farmor på. Denna gång gick vi in på kolmårdens zoo och även tropikanium eftersom hon ville dit.
Måste gå och lägga mig nu, ska upp och jobba imorgon så jag skriver del 2 efter det.
Ha Det Bra

RSS 2.0