Ida Csernak

Tänkte ta denna dag till att skriva om en underbar person. Denna person är min rumskompis Ida. Vi träffades för första gången i augusti 2010. Jag hade nyligen flyttat till Norrköping och var ute på upptäcksfärd i staden. När jag kom hem såg jag en till namnskylt på dörren I.Csernak.

Efter några dagar så var det någon som knackade på min dörr. När jag öppnade den så stod Ida där med ett brett leende på läpparna och sa

"Hej, jag är Ida. Det är jag som bor brevid dig så jag tänkte bara knacka på och säga Hej, det är jag som är din granne."

(Okej, hon kanske inte exakt sa så men det var något liknande.)Det slutade med att vi satt och pratade fram till halv tolv på natten.

Så har det alltid varit med Ida. Jag har alltid känt mig bekväm med henne och jag vet att jag alltid kan prata med henne om vad som helst. Jag är jätteglad över att ha henne som vän och skulle inte byta bort henne för allt i världen. Jag hoppas att alla hennes vänner tycker samma som jag och de som inte har henne som vän har verkligen missat en underbar människa!!!!!



RSS 2.0