Tuff Tuff säger tåget

Klockan är 20.21 och jag sitter på tåget hem till Norrköping, tänkte ta den här tiden till att skriva hur helgen har varit.

I fredags for jag och Ida till Ö&B för att spendera lite pengar. Vi stannade även till på stan så jag passade på att springa in på stadsbiblioteket och lämnade in en bok som var två dagar försenad och bli då skyldig biblioteket hela 10 kronor. Sen sprang jag in på stadium och köpter nya mjukisbyxor. Efter det möte jag upp Ida igen som hade varit på Indiska och köpt två grymt stora och film muggar. Vi hoppade på sårvagnen och åkte hem för att packa upp det som vi hadde köpt. Sen var det dags för att packa för helgen eftersom jag skulle åka hem till min mor och far. Jag och Ida gör en klassiker (ser spårvagnen komma så att vi måste springa för att hinna med den). Väl på spårvagnen tycker jag att det luktar läsk och inser snabbt att min väska är blöt. Och ja, det är precis var ni tänker, en halv liter Zingo i väskan. Jag räddar fort plånbok, nycklar, laddare. När jag väl satt på tåget mot Uppsala så kom jag på att jag hade även min kamera i väskan som blev dränkt av läsk, då hade det gått två timmar. Så jag fiskade upp det och hoppades på det bästa. Sen blev det bara slappa resten av kvällen.

I lördags så slappade jag i princip hela dagen. Följde med mor till affären och passade på att köpa 6 nya dvd filmer för 200 kronor.

Idag gick jag upp lite tidigare för att hoppa in i duschen. Efter halva tiden blev dock vattnet kallt. Men det var bara att härda ut eftersom jag hade fyllt med shampoo i håret. Sen satt jag och kollade på jaktstarten med mor och far. Riktigt bra kämpat Hellner!!! Vid två tiden kom Jocke, Maria och Evelinn förbi och fikade. Samtidigt som jag fick en snilleblixt och bestämde mig för att se hur mina läskdränkta tillhörigheter funkade. Kameran var död, men det återstå att se om det är kameran eller batteriet, har ett extra hemma i Norrköping som jag ska testa med, hoppas att det bara är batteriet som har dött!! Och självklart hade laddare dött. Så mor min erbjöd sig att köra mig till Uppsala så att jag kunde springa in på elgiganten och köpa en ny. Härligt att spendera lite tid bara mor och jag.

Det är det som har hänt i helgen.

Ha Det Bra / Vic

Personlighet

Min kompis Lina skickade en länk till mig för att tag sedan med ett personlighetstest som hon ville att jag skulle göra. Men lat som jag var så gjorde jag det inte. Hon påminde mig idag igen så jag tänkte att nu får jag väll ta och göra det så jag slipper hennes tjat :P Har dock glömt bort vad sida hetta :/ Det här svaret fick jag...

Personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.


Ni som känner mig, stämmer det?

Ha Det Bra / Vic

Header

Har bytt header fram och tillbaka i ett dygns tid men nu får det räcka. Orkar inte tänka på det nu. Så den header som är nu kommer att få vara det ett tag.

Ha Det Bra / Vic

Vandring

Här kommer lite bilder från min och Idas korta vandring som vi gjorde idag.




Vattentornet


Ida


Vattentornet


Vattentornet


Jag


Ida


Ida


Ida


Ida


Ida


Jag


Jag


Ida


Jag


Jag


Jag


Jag

Annars så har jag bara slappat idag. Just nu kollar jag och Ida på Sherlock Holmes. Underbar film!!!

Ha Det Bra / Vic

Kreativ

Fick ett infall och målade en ny tavla idag. Det här blev slutresultatet.


Mått
Höjd: 27 cm
Bredd: 22 cm



Ha Det Bra / Vic

Inriktningar

Gick upp 05.30 imorse och tog 07.00 bussen till campus. Hade föreläsning klockan 08.15. Annars så har jag pluggat lite under dagen och på eftermiddagen hade vi informations "träff" med alla olika ämnen som vi kan välja mellan. Det gav inte mig så mycket då jag redan visste vad jag skulle välja, vilket förövrigt är geografi och historia. Annars har det mest varit lugnt. Ätit mat och diskat. Ida hade även bakat en kladdkaka som smakade himmelskt.

Nu på kvällen så har jag påbörjat en ny tavla. Den ligger just nu ute på balkongen och ska ligga där i en vecka. Ser fram imot när det är klar om förhoppningsvis två till tre veckor.

Ha Det Bra

Tröttsam vecka

Äntligen är det helg, precis vad jag behöver. Har gått upp halv sex hela veckan och inte kommit hem fören mellan halv fem och halv sex på kvällarna. Skolan och grupparbete har tagit min tid. Sen jag kom hem så har jag bara slappat och kollat på Queer as Folk. Hade även bokat tvätttid från klockan 22.00 och nu är klockan 00.26 så jag ska strax springa ner till tvättstugan och ta ut första lasset med tvätt från torktumlaren. Jag har beräknat att jag ska vara klar ca klockan 01.50. Sen blir det bara att sova och det ska bli så skönt att inte vakna till ljudet av en väckarklocka.

Ha Det Bra

The green hornet

Nu var det åter igen ett tag sedan jag uppdatarade. Händer ingenting förutom skolan just nu. Jag och Ida var och såg The Green Hornet på bio i helgen. Den var ganske rolig men jag måste vara ärlig och säga. Varför läggar man energi på att fixa 3D i filmer när det ändå inte är någon stor skillnade. Och det gäller inte bara den här filmen utan ett antal filmer som jag har sätt de senaste månader. Plus att bio biljetterna är 30 spänn dyrare. Men det är som det är.



Ha Det Bra / Vic

RSS 2.0