Alltid saknad, aldrig glömd

Det är svårt att förstå att det redan har gått mer än ett år. Jag har försökt att förtränga det så länge och har bara pratat om dig några fåtal gånger och till väldigt några människor. Jag försökte att glömma istället för att ta mig tid till att sörja. Vissa dagar har jag bara inte kunnat hantera det och låst in mig på mitt rum för att bara få vara själv. Jag trodde att jag bearbetade det men för inte så länge sedan nådde jag min gräns och allt bara brast. Som tur var fanns
Ida där och det var skönt att berätta allt och bara prata om det.
-
Din pappa ringde i veckan och berättade vad som hände den dagen. Det kom som en shock men också en lättnad. Jag önska bara att jag hade funnits där för dig när du behövde mig. Det känns som jag kan börja gå vidare men du kommer alltid att finnas hos mig, jag kommer aldrig att glömma dig.
-
Saknar dig. Vila i frid

Fullmåne

Pratade lite om månen påväg hem från Madde igår så jag slänger upp den här bilden som jag tog i Visby den 12 november 2008. Tog bilden med min dåvarande mobiltelefon så kvaliteten är ju inte så bra men jag gillar den endå.

Sömnlös

Är något så fruktansvärt trött vilket troligtvis beror på att jag har haft svårt att sova de senaste dagarna. Jag tror att mitt undermedvetna oroar sig över olika saker. Eller jag tror inte, jag vet. Jag får alltid problem med sömnen när jag oroar mig för någoting. Men jag passade på att skicka iväg en jobbansökan när jag ändå var vaken. Förhoppningsvis varar det inte så länge. Annars har det varit en ganska lugn dag. Hade tänkt att åka in till centrum och gå runt till olika butiker för att presentera mig och höra om de har något jobb ledigt men jag var för trött. Har istället bestämt mig för att göra det imorgon.
Så när Ida kom hem från Johan så passade vi på att baka. Jag gjorde chokladbollar och Ida gjorde kladdkakemuffins. Sen såg vi på sista avsnittet av True Blood säsong 4.
Ha Det Bra

ansökningar, ben & jerry´s och hollywood fruar

Dagen har ungefär varit lika tråkig som vanligt. Fixade lite med min CV och spenderade eftermiddagen med att skicka iväg jobbansökningar. Ida lagade jättegod mat, jag har diskat. Nu ikväll har jag ätit ben & jerry's Cookie Dough och tittat på Svenska hollywood fruar. Ska nog slå igång en film och somna på soffan, någon som har något film förslag?
Ha det Bra

Kärleksparaden

Igår släpade jag med mig Niklas och gick med i kärleksparade och sedan gick vi till Joy och dansade. Det var så jäkla roligt och bara släppa loss. Gick till blussen ca 02.00 och fick till min förtjusning se att nästa buss hem gick 02.29. Det är precis det man vill göra, sitta och vänta i en halvtimme på en buss mitt i natten, själv inne i stan. Men allt gick som tur bra. Fastnade vid datorn när jag kom hem och somnade inte förän runt 4.
Vaknade idag av att Ida knackade på min dörr och frågade om jag var vaken. Det visade sig att hon hade smsat mig och frågat om jag ville ha något från hemköp. Jag hade självklart inte hört det fast jag hade högsta volymen på mobilen och den låg inte ens 30 cm ifrån mig. Klockan var då 13.30 så det var på tiden att ta sig ur sängen. Och resten av dagen har jag bara slappat. Jag tog inga bilder igår men lägger istället upp några från Stockholm Pride 2009.
Ha Det Bra

Clean

Lyckades sova i ca två timmar mellan 09.00 till 11.00 idag, fick ingen sömn inatt. Så dagen har varit ganska jobbig med en kraftig huvudvärk. Men lägenheten städar inte sig själv även om jag i vissa lägen önskade att den kunde göra det. Så medan Ida är och grillar med nollorna så har jag diskat och städat hela köket och dammsugit hela lägenheten. Jag fick även ett samtal från min jobbcoach och bokade in ett möte den 19:de. Men nu ska jag bara ta det lugnt och titta på en film, det får bli en sen middag idag.
Så här såg jag nog ut idag.

Ha Det Bra

RSS 2.0