Mitt rum



Tänkte att jag ska ta och lägga ut lite bilder på hur mitt rum ser ut eftersom ett antal personen har tjatat om det.
Hoppas att ni är nöjda nu :P:D



Första snön, dock så var det borta nästa dag :(



Rummet från balkongens vinkel



Från skrivbordets vinken



Från ingången



Från ingången



Rumskompis Ida


Ha Det Bra / Vic

Hemtenta

Sitter just nu och skriver på min hemtenta. Okej inte just nu, har tagit en lite paus. Den ska lämnas in på fredag så det är bara att kämpa på.

Jag har även kommit på att jag måste tyvärr ta och hålla med min pappa när det kommer till min dator. Jag erkänner, DEN ÄR VÄLDRIGT SEG!!!!! Så  ska börja planera för att köpa en ny. Men först ska det köpas kurslitteratur. Det är väll det som har hänt.

Just ja. I torsdagskväll så fick vi första snön :D Den var borta på fredagmorgon men det var glashalt ute.

Ha Det Bra / Vic

The Last Airbender

Gick och kollade på denna film på bio idag. Jag gillade den ganska bra faktiskt. Det var något i alla rörelser i filmen som fick mig att bli väldigt avslappnad av någon anledning. Filmen var i 3D vilket jag tycke var bra, men det här är den första film som jag har sätt i 3D och har därför inget att jämföra det med.

Ha Det Bra / Vic

Ny Jacka

Köpte den här jackan idag på Cubus.



Ha Det Bra / Vic

Välkommen

Gick upp klockan sex imorse och gick till bussen halv sju. Dagen började med två timmar framför en dator för att hitta bra vetenskapliga artiklar om genus. Sen satt vi i genus gruppen och började planera för grupparbetet som vi håller på med. Kvart över ett började vårat seminarium. Vi disskuterade hur olika saker uppfattas i skolan och sånt.

Tjugo över fyra tog jag bussen hem till Norrköping igen för att sedan gå tjugo minuter i spö regn :(
Fick två trevliga brev med posten idag. Båda innehöll olika kuponger och rabatter på olika affärer här i Norrköping som en välkomms gåva för att jag har flyttat hit :P Man tackar :D:D:D

Annars har det inte hänt så mycket. Har köpt lite målarsaker och målat en talva. Den blev inte så bra men jag hade roligt när jag gjorde den :D

 

Ha Det Bra / Vic

 

"They danced down the streets like dingledodies, and I shambled after as I've been doing all my life after people who interest me, because the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones that never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn..."
- Jack Kerouac (
On the Road, Del 1, kapitel 1)

I Rymden finns inga känslor


Ida och jag gick och kollade på denna film idag. Och jag ÄLSKAR den. Jag säger bara Hollywood släng er i väggen :D:D:D:D:D:D:D:D:D

RSS 2.0