Skriver

Sitter och skriver på mitt manus. Annars har det inte hänt så mycket.
Skriver ett nytt inlägg snart där jag kommer att berätta lite mer om vad manuset handlar om.

Ha Det Bra

Jobb

Gick upp klockan 06.00 i morse. Det var inte så uppskattat av mig själv, hade lust att slå sönder väckarklockan. Men det var bara att palla sig upp. Började jobba klockan 07.15 och slutade 11.00. Det var inte så farligt, behövde bara baka. Vid klockan 15.00 mötte jag Josse som följde med mig hem. Vi gjorde inte så mycket, mest snacka om vad vi har gjort den senaste tiden. Nu sitter jag och jobbar på mitt manus. Så jag ska fortsätta med de.

Ha Det Bra

Försov mig :(

Japp, det stämmer. Jag försov mig idag. Vi började klockan åtta med ett prov första timme. Jag vaknade klockan tio. Snacka om att jag fick en riktigt dålig känsla i magen. Alla kommer typ tro att jag skolkade från naturkunskapen bara för att vi hade prov. Men det visade sig att jag hade glömt att ställa väckarklockan.

Jag har även bestämt mig för att hoppa av mina individuella val för jag känner att jag måste fokusera på mina obligatoriska kurser så att jag får bra betyg i dem. Längtar tills imorgon. Då får vi äntligen våra manus till slutproduktionen i vår. Vi ska spela Momo, kampen om tiden. Ska bli kul att läsa det. På torsdag åker jag till fastlandet för att ha höstlov och två veckor praktik, men jag ska jobba på mitt projektarbete istället.
Så jag kommer att vara hemma vecka 43, 44 och 45.  :D
Måste gå till religions lektionen nu. Vi ska grilla Visbys biskop på frågor :P

Ha Det Bra

Historia

Sitter på Historia lektionen och leter info till min historia fördjupning. Vi jobbar med historiska personer och jag valde Sankt Ansgar. Han som tog kristendom till Sverige.

Igår var det filmkväll på A7. Vi kollade på Big Fish. Jag och Emmiele gick sen hem till henne och kollade på The League. På görmiddagen gick jag, Emmile och Alli till Hedbergs och fikade. Ingen kan så deras morotskaka. Mums!
Måste sluta skriva, läraren kommer.

Ha Det Bra

RSS 2.0