Hel helg

Vi hade vårat genrep i torsdags kväll. Det gick hyfsat, lite skratt och lite problem med alla flyttningar men annars funkade det bra.

Igår började vi som vanligt klockan 08.30. Men vi hade bara ett tekniskt genomdrag idag så vi slutade klockan tolv. Vi hann även att välja låt till utspringet till studenten. Minns inte namnet men den är med i Smala Sussie. Jag fick även min student klänning idag. Den sitter perfekt och igår köpte jag sko till. Tänker dock inte betätta hur mycket de kostade för då bli nog moder inte så jätte glad :) Betalade även in till studentkontot idag, så nu behöver jag inte tänka mer på det.

Men det känns bra för nu har jag en hel helg att bara slappa då jag inte behöver jobba med produktionen förutom ta imot bokningar.

Ha Det Bra


Solnedgång i Almedalen


Scenografi bygge

Gick upp sju i morse för att gå till Säve för att göra skolarbete som jag inte hade gjorde innan. Satt där fram till runt halv tre. Sen bar det av till Roxy för att bygga scenografi. Måste bara säga att Hannah har gjort ett grymt bra jobb med designen till scenografin. Fick även reda på att min mamma, pappa och kusin kommer att komma ner nästa fredag för att kolla på föreställningen :D

Ha Det Bra

Into the Wild



Info: Into the Wild är en amerikansk film från 2007 baserad på boken In i vildmarken (originaltitel: Into the Wild) av Jon Krakauer från 1996. Boken är insperarade av Christopher McCandless liv. Filmen regisserades av Sean Penn som också skrev manus. Skådespelare var bland andra Emile Hirsch (Milk, Speed Racer), Jena Malone (Stolthet och Fördom), Marcia Gay Harden, Vince Vaughn (Mr & Mrs Smith), William Hurt, Kristen Stewart (The Twilight saga)och Catherine Keener.

Handling: Inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless, en ung msn som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

Personlig åsikt: Jag kommer att sluta skriva min åsikt och istället tänker jag bara lägger upp filmer som jag kan rekommendera andra att se. Så alla filmer som läggs upp är filmer som jag gillar.


Repeterar

Japp, produktionen går för fullt. Nu är det baratvå veckor kvar till premiären. Idag och igår har vi haft en gästlärare vid namn Cicilia Nilsson som har b.la. varit med i Den bästa sommarn (tror att den heter så). Men nu ska jag återgå till att repetera.

Ha Det Bra

Mormor syr förfullt

Japp, jag är som sagt i Skara för att hälsa på min mormor och morfar. Men det är även så att min mormor syr min balklänning så det sys förfullt. Den blir jättefin och jag är verkligen tacksam för att mormor ville sy den. Imorgon åker jag till Stockholm för att vara med Ankan<3

Ha Det Bra


Skara

Imorgon drar jag till Skara för att hälsa på min mormor och morfar. Tyvärr så kommer jag inte ha någon mottagning på mobiltelefonen så det kommer att vara ganska svår att få tag på mig. Blir där i några dagar.

På onsdag drar jag till Stockholm för att vara med Ankan :D 

Ha Det Bra

RSS 2.0