Val

Var i Våla i helgen för att rösta. Kunde inte göra det i Norrköing eftersom min adressändring inte är klar. Sen åkte jag tillbaka till Norrköping direkt efter. Satt uppe hela natten och kollade på valvakan och blev rent utsagt förbannad när det visade sig att SD kom in i riksdagen. Jag säger bara FY FAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!

Igår hade jag min första VFU (verksamhetsförlagd utbildning) dag. Jag är och ska vara två veckor på Kunskapskolan här i Norrköping. Det är en friskola med ett helt annat upplägg än den vanliga komunala skolan så det är intressant.

Idag var det dag två. Samma sak som igår men idag så hade jag redan börja kommit in i det och hade därför inga problem med att ge eleverna LITE hjälp. Med betoning på lite då min handledare på skolan är matte och no lärare. Och alla som känner vet att jag är ur usel på matte. Men man får försöka och det går ganska bra i alla fall med biologin :)

Kom hem ca halv fem, tog det lite lugnt och lagade den pytt i panna med Ida. Nu har jag precis kommit från gymmet och ska gå och duscha.

Ha Det Bra

All the world's a stage, and all the men and women merely players: they have their exits and their entrances; and one man in his time plays many parts, his acts being seven ages. -
William Shakespeare

Lovers Walk

"You're not friends. You'll never be friends. You'll be in love till it kills you both. You'll fight, and you'll shag, and you'll hate each other till it makes you quiver, but you'll never be friends. Love isn't brains, children, it's blood...blood screaming inside you to work its will. I may be love's bitch, but at least I'm man enough to admit it." - Spike (Buffy, the vampire slayer - säsong 3 avsnitt 8, Lovers Walk)





The Call of the Wild

"Night came on, and a full moon rose high over the trees lighting the land till it lay bathed in ghostly day. And the strain of the primitive remained alive and active. Faithfulness and devotion, things born of fire and roof were his yet he retained his wildness and wiliness. And from the depths of the forest, a call still sounded."  - Jack London, The Call of the Wild (1903)




Upprepning

Hade seminarie i förrgår men när väckarklockan ringde vid 05.30 så kändes det som att huvudet skulle sprängas så det var bara att svälja huvudvärks tablett och gå och lägga sig igen. Vaknade sen vi runt halv tio av att Ida knackade på dörren och frågade hur jag mådde. Den värsta värken hade släppt men jag var inte helt bra (tack och lov att jag inte får migrän).

Slappa större delen av dagen igår men lyckades läsa lite i alla fall. Igår hade jag en föräläsning om Genus som vad ganska intressant att lyssna på. Så när jag kom hem så snabblästa jag lite om ämnet och det stog precis samma sak i boken som det föreläsaren pratade om :p Det är kul med upprepning :P

Annars har jag bara tagit det lugnt. Lagade tortelini till middag och sen gick jag och Ida ner till gymmet.

Ha Det Bra

Mot Stockholm

Idag har det inte hänt så mycket. Läst och duschat :P
Men strax ska jag gå till tågstationen och åka till Stockholm för att spender helgen hos Ankan :D <3

Ha Det Bra

Mina lår

Idag lagade jag och Ida grymt god mat, underbart gott. Nu har vi precis kommit upp från gymmet och mina lår skriket av smärta. Okej kanske inte skriker men jag har en bra jäkla träningsverk sen i måndags. Men det är bara att bita ihop om man vill bli av med fläsket XD

Ha Det Bra

RSS 2.0