Betyg

Japp, på torsdag är det studenten och på onsdag kommer mamma, pappa, lillebror, mormor och morfar till ön. Ikväll har vi övernattning på A7. Det är ju inte ofta man får stanna i skolan hela natten så det ska bli kul. Äta pizza och kolla på film. Jag har även fått lite betyg idag.

Manus: MVG
Teater historia: VG
Projektarbete: G (kanske VG)
Scensk gestaltning C: MVG
Seniskt karaktärsarbete: VG
Scenografi, mask och kostym: MVG
Fysisk teater: MVG

Satte ett väldigt stort leende på min läppar denna regniga dag :D

Ha Det Bra

morgon

Imorse vaknade jag att den förbannade telefonen ringde, Då tänkte jag Nej, nu får den faktiskt forsätta ringa för jag ska sova. Men som vanligt gick jag upp och svarade. Det var Karin som ringde och berättade att vi hade klassråd. (Kul att får reda på det i förväg) Så det var bara att slänga på sig kläderna och halv springa till A7. När jag väl var där så satt vi i vad som kändes i en evighet och väntade på andra. Vi pratade om studenten (bara 2 veckor och 1 dag kvar) och beslutade att vi ska ha ett till klassråd imorgon klockan 10.00.

Just nu sitter jag på Säve biblioteket och skrivet klart min historia uppsats. Är inte ett dugg inspererad men det måste bara göras. Mösspåtagning i almedalen klockan tre men jag tror inte att jag ska gå. Jag har min egna lilla mösspåtagning hemma i lägenheten istället. Jag ska ju bara ta på mig en möss så. :D

Ha Det Bra

Panik

Allt går för fort just nu. På onsdag är det möspåtagningen. Nästa söndag är balen. Söndagen efter det åker vi till Stockholm för att kolla på Hamlet. Och torsdagen den 3:e juni är det studenten. Det är bara 2 veckor och 5 dagar kvar. Hur sjukt är inte det?


Färdig spelat

Nu när vi har spelat klar våran föreställning så tänker jag passa på att lägga upp bilder från den. Dock är inte bildkvalitén så jätte bra.

      


     





       

    

Föreställningar

Japp, i tisdags så var det premiär på våran slutproduktion. I onsdags spelade vi den två gånger och även två gånger igår. Vi har två föreställningar kvar, ikväll och imorgon. Det ska bli extra kul ikväll eftersom min mamma, pappa och kusin har åkt till Gotland för att kolla på den.

Ha Det Bra

Om du vill läsa gotlands tidningens artikel om pjäsen så tryck på länken nedan.
http://www.helagotland.se/noje/artikel.aspx?articleid=5996914






RSS 2.0