Långt

Tänkte berätta lite om flytten och det som har hänt sedan dess. Jag och Ida flyttade som sagt till Linköping den 15 maj. Spenderade hela den helgen med att packa och jag insåg ganska snabbt att jag hade grymt mycket onödiga saker. Insåg också att det var bra att jag köpte en exta flyttlåda.
Mitt rum mitt under packningen



Fullpackade flyttlådor (även Idas och inte bara mina)

Man kan ju efter den ena bilden bara konstatera att det såg ut som ett bombnedslag. Menn iallafall :P På söndagen så kom min snälle far ner från Våla för att hjälpa oss att flytta och efter att ha hemtat hyrsläpet så var det bara att bära ut alla grejor. Efter att har dammsugit av golvet en sista gång så bar det av mot Linköping. Väl framme så mötte Idas pojkvän Johan oss och hjälpte till att bära in allt i lägenheten för att sedan kasta oss iväg till ikea. Där vi andlade på oss sängar, soffbord, bokhylla, spegel lampor och skrivbord. Åkte tillbaka till lägenheten och lämnade av det för att dra vidare för att hämta köksbord med stolar och soffor som vi hade hittat på blocket (vilken underbar sida). Sen var det bara att lassa av det också. Gjorde sedan pappa sällskap och agerade vägvisare tillbaka till Norrköping för att lämna släpet. Tog sedan tåget tillbaka till Linköping.
Sedan dess har det varit mycket uppackning och skruva ihop möbler. Här kommer lite bilder från lägenheten. Det är Idas bilder men jag hoppas att hon inte har något imot att jag "lånar" dem. Kan inte fråga henne just nu för hon är borta och rider. Men om hon inte vill att jag ska använda dem så får hon säga till så tar jag bort dem :) Förvarning för stöking lägenhet. Bilderna är från ett tidigt skede i inflyttningen och allt är inte uppackat.
Det här är hallen och bilden är tagen från ytterdörren.



Dörren till vänster går till lilla toan, dörren i mitten går till mitt rum och dörren till höger går till stora toan.
Bilden är tagen från ytterdörren.



Köket. Bilden är tagen från hallen.



Vardagsrummet. Bilden är tagen från hallen.



Vardagsrummet



Och sist men inte minst Idas rum. Bilden är tagen från vardagsrummet.

Så så ser det ut hemma hoss oss:)
Vad har hänt annars då. Skolan har rullat på med tentor som har gått så där. Har varit ganska stressad den senaste tiden och har haft ständig huvudvärk och varit illamående :/ Sömn har lyst med sin frånvaro och mitt humör har varit på botten. Men det börja bli bättre.
Har sista dagen med skolan på fredag och sen är det sommarlov. Den 13:de juni är det dags att börja sommarjobba så det är bara att åka upp till Våla och spendera sommaren hos mor och far som vanligt. Ska jobba i 8 veckor och efter det börjar det nya året på universitetet.
Men nu ska jag ta och diska och efter det dammsuga. Ska försöka uppdatera lite oftare men har varit lite smått deprimerade den senaste tiden.
Ha Det Bra / Vic
(Av någon anledning så försvinner mellanrummen mellan styckerna men hoppas att det inte är allt för jobbit att läsa)

Östervåla-Visby-Norrköping-Linköping

Då var det dax att flytta igen. Denna gång till Linköping, nu på söndag. Packningen är påbörjade och ska bli klar imorgon. Det ska bli skönt att flytta till lägenhet med eget kök och det är att stort plus att det är gå avstånd till campus. Så om jag börjar 08.00 på morgonen så behöver jag inte längre gå upp klocken 05.30 för att sen sitta på en buss i 40 minuter.   :D
Ha Det Bra

RSS 2.0